13 Eylül 2011

Düğün Pastası (Türkiye - İtalya)

Turkiye Italya Pasta 1a

Daha önce farklı ürünler için birlikte çalıştığımız Sevgili Ebru hanımın İtalya'da yaşayan kardeşi Merve hanım ve İtalyan eşi Paolo Beyin düğün törenleri için, kendi arzuları doğrultusunda hazırladığım pastadaki tasarım, üzeri bayrak ile kaplı Türkiye ve İtalya haritalarından oluşan ve Boğaz Köprüsü ile birbirine bağlanan, köprü üstünde kendi figürlerinin yer aldığı orijinal bir çalışma şeklindeydi.

Fotoğraf makinesinin kadrajına sığdırmakta zorlandığım, 100 kişilik tek kat bu kocaman pastayı, düğün törenin yapılacağı Les Ottomans Oteline 4 parça olarak ulaştırdık ve otel mutfağında monte ederek teslim edebildim.

İçeriği çikolatalı kek, ganaj krema ve fıstık krokandan oluşan pastanın hem lezzet hem de görüntü olarak İtalyan ve Türk olmak üzere tüm davetliler tarafından oldukça beğenilmesi ve ilgi çekmesi beni de mutlu etti.

Turkiye Italya Dugun Pastasi dikey

Merve hanım ve Paolo Beye bir ömür boyu mutluluklar diliyor, düğün sonrası göndermiş oldukları nazik mesajları için buradan bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Lezzet Karnavalı dedi ki...

çok güzel bir çalışma olmuş! elinize, emeğinize sağlık!

olcay dedi ki...

Burcin Hn tek kelimeyle agzim acik kaldi bu ne muhtesem tasarim supersiniz..
olcay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...