18 Mayıs 2007

Hazırlıklara Devam

Ye Etkinliğine aklımda bir sürü fikir olmasına rağmen daha önce yaptığım ve arşivimde bulunan Tahinli Kurabiye ile katılmak durumunda kaldım. Hiç değilse sayfadaki fotoğrafı değiştirip renkli süslerimizden bir görüntü sunmak istedim...

Not: DDD Etkinliğinde bu ayın ev sahibi olan Ycurl mi soru edatını anlatan çok güzel bir yazı hazırlamış. Okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba...Ne zamandır sayfanı güncelleyeceğin, kurabiyelerini yayınlayacağın zamanı bekliyorum.Tahinli kurabiyeyi deneyenler bilir tadı çok nefistir.Ellerine sağlık, kolay gelsin.Umarım fazla yorulmadan herşeyin üstesinden gelirsiniz...

aslı dedi ki...

Burçin'cim linkten gidip baktım çok güzel bir kurabiye olmuş canım ellerine sağlık...sevgiler....

Adsız dedi ki...

Merhaba Burçin.. Geçiyordum uğradım. İyi ki uğramışım :)

O kurabiyeler çay yanında şahane görünüyorlar.. Tahinli kurabiyeyi ben de pek severim. Ellerine sağlık...

sıcacık sevgiler...

Leziz Sofralar dedi ki...

Burcincigim ellerine saglik kurabiyeler nefis olmus o kadar isin arasinda yapamaman cok normal canim sizlere kolay gelsin Insallah sorunsuz atlatirsiniz telasenizi...
iyi pazarlar diliyorum canim sevgiler...

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Burçin,
öncelikle düğününüz hayırlı olsun. Size kolaylıklar dilerim..
Sevgili Yemeğim sitesinden geldim buraya.:)Tek kişilik pastalar, kakaolu kurabiyeler ve daha nice tarif harika görünüyor. Tahinli kurabiyede çok güzel.Ellerine sağlık. Ben en çokda çizimlerini beğendim..14 yıllık oldukları hiç belli olmuyor. :)
Sevgilerle

canan kufer dedi ki...

burcincigim,
o tahinli, kitir kitir kurabiyelerine ben zaten daha önceden de bayilmistim :-) peki simdi hazirladiklarin ne hamarat arkadasim ve dügün ne zaman?
merak ettim,
sevgilerimle,
canan

Adsız dedi ki...

Merhaba Burçin kurabiyelerine bektım çok şık ve güzel olmuşlar tahinli eminim lezzetli bir kurabiye olmuştur ellerine sağlık sevgiler.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Merhaba Esra'cığım çok teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.

Aslı'cığım çok teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.

Zerrin'ciğim çok iyi ettin uğramakla. Benden de kucak dolusu sevgiler.

Seval'ciğim çok teşekkürler, ben de sorunsuz atlatmayı umuyorum. Bu etkinlikte böyle oldu maalesef. Sevgiler.

Ayşe'ciğim güzel sözlerinle çok mutlu ettin beni, çok sağol. Her zaman beklerim. Sevgiler,

Canan'cığım çok teşekkürler. Temamıza uygun olan süslemeye uygun materyaller aldım fakat tam olarak neyi nerede kullanacağımı daha belirlemedim. Koltuk, hediyelik sepetleri, kurabiye sepetleri, oda süslemelerinde kullanacağım büyük ihtimal. O işlerle uğraşmaya az kaldı ev toparlanıyor artık çok şükür. :)) Detayları sizlerle paylaşacağım canım. Sevgiler,

Sevgili Ppastacıkız çok teşekkür ederim ziyaretin ve güzel yorumun için. Sevgiler,

Tuba dedi ki...

Ilk firsatta su tahinli kurabiyeyi bir de ben deneyecegim. Tahini seven biri olarak, tadinin guzel oldugunu tahmin ediyorum. Yalniz, Burcin'cigim, bu bloga ne zaman yaz ve gunes isigi gelecek. Hep gece, hep gece:)))

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Tuba'cığım eğer zemin rengini soruyorsan geçen hafta değiştirdim bir süre açık renkti sayfa ama bir türlü benimseyemedim yine lacivert yaptım. Eğer fotoları soruyorsan gündüz çalıştığım için mutfağa ancak gece çocuklar yatınca girebiliyorum ve yaptıklarımı da hep gece görüntülüyorum. :))
Teşekkür ederim. Sevgiler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...