26 Ekim 2008

Bebek Kurabiyeleri

mosaic

Bebek Kurabiye 2

Ugur Bocekli Set Kolaj1

Bebek Kurabiyeleri

Bebek Kurabiye 4

Baby Shower Kurabiyeleri




erem

Baby Shower Kurabiyeleri

Bebek Kurabiyeleri

Ege 3

Bebek Kurabiyeleri Turuncu Mavi 1

Bebek Kurabiyeleri

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

9 yorum:

Eya dedi ki...

Yine cooook sirin kurabiyeler karsimda.... harikasin arkadasim, sevgiler


zehra

Deniz dedi ki...

Ellerine sağlık. Özenli teslimine ve zevkine sonsuz teşekkürler. Yeni bir anneyi daha da mutlandırdın. Mükemmel kurabiyeler. Şirin, güzel, zevkli... Hem de nefis. O gün orada olmadığıma üzgnüm :) Birgün kataloğundan seçip isteyeceğiz, o günler çoook yakın. Ve zaten yakın olmalı :) Bir insan bir işi bu kadar keyifle ve muhteşem bir zevkle yapar da, bir gün kendi dükkanı olmaz olur mu?
Yorum ekranına ulaşamamıştım, yeni başardım. Yoksa yayınlandığında görmüştüm :/ Yeniden herşey için teşekkürler.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım benim yine harikalar çıkmış ortaya ben özellikle battaniyeli bebişe bayıldım.

Sevgiler,
Evren

Bengi Gençer dedi ki...

ya hepsi çoook çok güzel burçincim!! eh, kimin ellerinden çıktı :)) heyecanla kurabiyelerin fotoğraflarına bakarken yanımdaki arkadaşım, "hayatımda gördüğüm en güzel bebek hediyesi bu!!" dedi :)) ellerine kollarına sağlık! ;D

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

Burçin abla çok şirin olmuşlar. Ellerine sağlık. Ben kurabiyelerin üzerindeki baskılara bayıldım. Nereden aldığını sorsam ayıp etmiş olmam umarım.
Sevgilerimle,

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Zehracığım - Beğendiğine sevindim. Çok teşekkür ederim canım.

Denizciğim - Yine söylüyorum çok büyük bir keyifle hazırladım ve beğeni dolu sözlerinle de çok çok mutlu oldum. Dileklerin için ise içtenlikle umarım ve inşallah diyorum. Çok sağol becerikli, nazik ve zarif arkadaşım. Erem'e de mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum tekrar.

Evrenciğim - Çok teşekkür ederim.

Bengiciğim - Öyle düşündürebildiğime çok mutlu oldum. Yani ne desem bilemiyorum. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum kısaca sizi seviyorum :)

Zülbiyeciğim - Beğendiğine sevindim. Sanırım patchwork kalıpları soruyorsun. Onları İngiltere'den aldım ama burada da satan yerler var bildiğim kadarıyla. Teşekkür ederim.

En içten sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ben Erem'in annesi Burcu. Kurabiyelere bayıldık, yemeye kıyamadık. Cift olanlardan birer tane yedik kalanları saklıyoruz:)) Deniz de size sormus gerci, beklerse kurtlanmaz demissiniz. Ben de kalanları saklamaya karar verdim. Favorim battaniyeli bebekti:) Almanyada Lebkuchen vardır, kalp seklinde kurabiyeler. Bira festivallerinde satılır. Insanlar onları alıp yıllarca saklarlar, bayatlar tabii ama hicbirsey olmaz, belki bunlar da bir sure durur.

Cok cok tesekkur ederiz

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Merhaba Burcu Hanım,
Beğendiğinize çok sevindim gerçekten. Bu kurabiyeler de Lebkuchen gibi uzun süre saklanabilir, yapısı müsaittir. Erem'e sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. Çok güzel günlerini, başarılarını görürsünüz inşallah.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

merhabalar canım saglıklı, huzur dolu,bereketli gönlünce geçirebileceğin bir hafta diliyorum..www.blogcu.com/yarence1
nilay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...