24 Ekim 2008

Çok üzgünüm

Evet fark ettiğiniz gibi sayfada başlık yok. Neden? Çünkü Blogger'a erişim yasaklandı. Bu sayfada her ne kadar .com uzantılı olsa da Blogger üzerinden yayın yapan bir sayfa olduğu için bazı bölümler görünmüyor.

Blog yazan, emek veren arkadaşlarımın emekleri bir anda hiçe sayılarak ansızın böyle bir uygulama başlatıldı. Gerçekten çok üzgünüm. Bu durumun bir an önce sonlanmasını tüm kalbimle diliyorum. Başka ne diyeceğimi bilemiyorum.

9 yorum:

ayseyaman dedi ki...

Burçin ben de çok üzgünüm, sayfanı tariflerini görebiliyorum..
Eğer elimden bişey gelirse seve seve yapabilirim.
Sevgilerle :(

Bir Dilim Düş dedi ki...

Burçinciğim ben de az önce fark ettim ve eşim bana bir program indirdi bu sayede blog sayfalarını yurt dışındaki DNSler sayesinde giriş yaparak girebiliyorum. Bu durum ne kadar sürecek bilemiyorum ama bu programı kullanmak isteyen varsa bana haber versin, ben programı kendilerine yollarım. Artık belli bir süre böyle idare edeceğiz. evrendemir77@gmail.com

Sevgiler,
Evren

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Burçinciğim merhaba, sanırım yurtdışından bir sorun olmuyor görmekte zira ben sorunsuz açabiliyorum. Hesabına giriş yapmak için şu adresi kullanabilirsin: www.vtunnel.com
Bir de proxy ayarlarınızı değiştirerek bloglara girebilirsiniz. Ben Çin'de yasak varken bu şekilde görüntüleyebiliyordum.
Yasağın en kısa sürede kalkması umuduyla..
Esra

Eya dedi ki...

Burçinciğim...bende sanırım yurtdışında olmamdan dolayı rahatlıkla girebiliyorum sayfana...
bu duruma bende çok üzüldüm, en kısa zamanda sorunun çözülmesi dileğiyle...

zehra

Adsız dedi ki...

merhaba bir senin birde teatime nin sitesine ulaşabiliyorum yorum yazamıyordum ama acemi şefin verdiği bilgi sayesinde onuda yapabiliyorum umarım biran önce düzeltilir bu sorun zira bukadar emek ve güzel paylaşımlar boşa gidecek :( yasağıda saçma buluyorum bukadar olur pes doğrusu!!
özmen

Turuncu Mikser dedi ki...

merhaba
bende blogger magduruyum, sizin sitenizdeki resimleriniz gorunuyor, ama benimkinde ucretli domain olmasina karsin gorunmuyor, siz flickrden mi baglanti veriyorsunuz?,eger oyleyse nasil link veriyorsunuz?

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Ben de nete 1.5 gün girmedim. Neler olmuş böyle? Gelen mailerimden gördüm engellendiğini blogların. Ama ben sayfamı ve arkadaşlarımın sayfalarını görebiliyorum.

Ben de üzgünüm. Hoş bir durum değil maalesef. Emeklere yazık.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

HERŞEY YOLUNA GİRECEK, ADALET- HAK- MÜCADELEMİZ YERİNİ BULACAKTIR SEVGİLİ BURÇİN.
ÇOK YAKINDA BERABERİZ...

SEVGİLER..
nUnU

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Neyse ki kabus kısa sürdü ve Blogger tekrar kullanıma açıldı arkadaşlar. Umarım bir daha böyle bir saçmalık yaşamayız.

Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...