12 Mart 2009

5. Yıl Pastası

5 Cake

Elçin Hanım, namı diğer Elly Hanım aile içinde kutlayacakları, kendileri için oldukça anlamlı ve özel bir 5. yıl kutlaması için 5 şeklinde, çiçeklerle süslenmiş aynı zamanda sade bir pasta hazırlamamı rica etti.

Doğaçlama olarak ortaya böyle bir model çıktı. Pastanın keki çikolatalı, ara katlar vanilyalı muzlu krema, ananas ve çilekten oluştu.

5a

Elçin Hanım ve ailesine sağlıklı, huzurlu ve lezzetli nice 5 yıllar diliyorum.

İlgili diğer yazılar:

Nice 2'li Yıllara Pastası

1 Yaş Pastası

Doğum Günü Kurabiyeleri

5 yorum:

ipek dedi ki...

Harika bir pasta olmuş, eminim tadi da görüntüsü gibidir.

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Burçin merhaba. Pasta harika gözüküyor. Geçen gün işyerinde fırsatım vardı. Yeni yazılarını hep okuyorum ancak ilk başladığın anları da çok merak ettim. Fotoğraflara baktıkça kendini ne kadar geliştirdiğini hatta aştığını :) görmemek imkansız. Seni tebrik ediyorum. Bende ufaktan ufaktan pasta aşkı uyandırdığın için, üstüne para versem böylesine müthiş bir terapiyi keşfettirdiğin için, belkide pastacıların İzmir kategorisine eklenme ihtimalim için sana teşekkür ediyorum :)
Hepimize kolay gelsin...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Burçin'ciğim,

Chesee kekine yorum yazmak için gelmiştim ki bu şirin pastayla karşılaştım. Seyretmeyle, okumayla bile hızına yetişemiyoruz, maşallah sana.
Pastaların da çok güzeller, ancak cheese kekin güzelliğine hayran kalmamak elde değil.
Ellerine, bedenine sağlık canım.

Çok çok öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık canım.Enfes olmuş.

lezzetlilerim dedi ki...

Sevgili arkadaşlar Alperen'e dualarınız için çok teşekkür ederiz. Şimdide O'nun için yukarıdaki sanatçılarımızın katılacağı bir konser tertip ediliyor. Bu arada hiç bir ücret almadan gelecek olan bu sanatçı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardanda razı olsun. Konser Ümraniye Haldun Alagaş Spor Tesisleri'de
Eğer bu şekildede yardımda bulunmak isteyenler olursa bana buradan veya email adresimden ulaşabilirler.

Biletler: 25tl. - 50tl. -75tl. ve 100tl. olarak düzenlenmiş. Arzuya göre tercih edilebilir. Bütün çabalarımız yavrumuzun kurtulması için. Allah inşaallah onu bizlere bağışlıyacak. O'nunla birlikte tüm hastalarıda sevenlerine bağışlaması için duacıyız. Şimdiden teşekkür ederiz.

'sevgiler'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...