28 Nisan 2009

Futbol Topu Pasta / 90 Dakika

Football Cake

Bir önceki yazımda bahsettiğim NTV 90 Dakika programının başlama saati benim tarafımdan 20:30 olarak yazılınca 20:00'de başlayan programı ve hemen açılışta kesilen pastamı biz ailecek büyük bir keyif ve sevinç çığlıkları ile seyretsek de çoğu arkadaşım göremedi biliyorum ki. Çünkü yaklaşık 15 dakika kadar ekranda kaldı ve Hıncal Bey tarafından kesildikten sonra ilk reklam arasında kaldırıldı. Program sonuna doğru hadi çıksın artık, bekliyoruz şeklinde gelen mesajlar ve telefonlara kaçırdınız ne yazık ki şeklinde yanıt vermek biraz üzücü oldu. Seyredemeyenler ve görmek isteyenler için videoyu buraya ekledim. Biraz yavaş çalışabiliyor ne yazık ki.




90 Dakika
Tasarımı NTV'den Levent Bey tarafından bana aktarılan, benim de verilen bilgiler doğrultusunda oluşturduğum modeldeki pastayı keserken alt kata da inmek isteyen Hıncal Bey, bıçak top pastanın altındaki pasta altlığına takılınca ve aşağı doğru inmeyince saha bölümünü maket olarak düşündü. Ben evde sürekli hayır maket değil pasta o, kesebilirsiniz diye bağırsam da fayda etmedi tabii.

Geçen haftadan beri süregelen ve devam eden yoğunluk dolayısı ile günde 1-2 saatlik uyku ile yetiniyor olsam da bu mutluluk ve heyecan bana çok iyi geldi doğrusu. Emek verdiğim, en ince ayrıntısına kadar bana ait olan çalışmamı NTV gibi büyük bir kanalda görmenin mutluluğu tarif edilemez.

Futbol Topu Pasta

24 yorum:

Deniz dedi ki...

Tebrik ederim, ben de bağırarak izledim. Geniş açıdan masaya doğru yaklaşınca pastayı gördüğümde de alkışladım :) 90 Dakika'nın 500. bölümünü kutlarım, seni de tebrik ederim, gurur duyduk. Yaptığın işe olan saygın ve özenin ile daha nice başarılara imza atacağını biliyorum. Sevgiler.

İlker Ergin dedi ki...

Burçin'cim canım dün akşam izleyememiştim.şimdi sitenden izledim.Çok güzel olmuş.ellerine,emeğine,yüreğine sağlık..Heyecanını o kadar iyi anlıyorumki..Geçen sene bende bir dizi için pasta yaptığımda,hiç seyretmediğim halde oturup diziyi sonuna kadar izlemiştim.Ve pasta son 5 dakikada çıkmıştı.Ve tesadüfen bir sonraki bölümün başında denk gelmiştim...
Canım arkadaşım heyecanın hiç bitmesin..Bitmesinki hep güzel şeyler çıksın ortaya...
Sevgiyle kal...

PastaZer dedi ki...

Burçincim iyi ki yayınlamışsın videoyu, izleyememiştim ben de. Pasta herzamanki gibi muhteşem ama senin de dediğin gibi NTV gibi büyük ve ulusal bir kanalda yayınlanması gurur verici. Tebrik ediyorum.
Sevgiler...

nymphea dedi ki...

Ellerine saglik, gercekten cok cok guzel olmus pasta:)Tipki digerleri gibi:) Her biri birbirinden daha guzel oluyor..

ipek dedi ki...

Burçincim, ben programı izleyemedim, verdiğin linkten izlemeyebildim. Ne kadar heyecanlı ve gurur verici bir durum. Senin adına çook çok sevindim. Her zamanki gibi harikalar yaratmışsın zaten. Tebrik ediyorummm

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım programı kaçırdım ama yayınladığın video da izledim çok güzel bir pasta harika olmuş senin adına çok sevindim tebrik ederim canım ,çalışmalarınla bunu fazlasıyla hakeden birisin.sevgilerimi bırakıyorum

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Dün sende okuyunca akşam tesadüfen 20.00 gibi açtım kanalı ve karşımda pastan duruyordu. Çok gurur duydum arkadaşım :)) Hıncal bey keserken bende altıda pasta onun diye kendi kendime söylendim.

Ellerine sağlık Burçin'ciğim. Başarılarının devamını dilerim.

Sevgiler...

zinnur dedi ki...

Burcin'cigim, her calismani inceliyor ve detaylarda incelik ve guzellikler buluyorum. Uzerinde cok calisilan bir dalda yine de seckin olmayi basarmak, bu pastalari yapmak kadar zor bir sey olsa gerek. Basarilarinin devamini diliyor, tebrik ediyorum.
Sevgiler.

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Ah Burçincim ben programı 20:30 da açtım :) Hiç bir iş yapmadan izledim ve bekledim :) O da ne ?
Pasta kesilmeden bitti :) Anlam veremediğim gibi nasıl üzüldüysem bütün gece rüyamda 90 dakika-burçin-deneme-pasta-saat 22:00 :))
uğraştım durdum. Ohhh şükür videoyu izledim ya bugece uyurum artık :)))))))
Tebrikler canım.
Seninle gurur duyd
um.

boncuk mutfakta dedi ki...

Programı maalesef izleyemedim.Ama linkten az önce seyrettim.Tebrik ederim , eline, emeğine sağlık.Kucak dolusu sevgiler.

Seda dedi ki...

Tebrik ediyorum herzaman şahane pastalar yapıyorsunuz bir tv kanalında görülmesi şahane birşey çok daha güzel günlere umarım......

Adsız dedi ki...

ah canım arkadaşım ben de malum saat itibari ile pasta yayını canlı olarak izleyemeyen, belki sonunda keseceklerdir diye saf saf bekleyen arkadaşlarından biriyim:))ama olsun izleyemesem de şimdi izledim, canlı izlesem daha güzel olurdu ama kısmet, tekrar tebrik ederim seni yine harikalar yaratmışsın, öptüm
Ebru

Zamandan Sızan dedi ki...

Beni Deniz uyardı hemen açtım tv zira uyuya kalmışım...zevkle seyrettim Burçin..Stüdyo ışıkları o kadar çoktur ki korktum kesilmeden şekli bozulacak diye..ama atladım tabi o pastayı yapan kim?
süper görünüyordu..ellerine sağlık..

gökçen güler acar dedi ki...

ya ben bu programın müdavimlerinden biriyim. bu haftaki programı izlerken pastayı görünce şok oldum ve size yemin ederim ilk cümlem şu oldu "bu kesinlikle burçin hanımın tasarmıdır, ancak o yapabilir bunu " dedim. ve yanılmadığımı da gördüm. elinize sağlık burçin hanım. bu pastaları görünce oğlumun bir doğumgününü sizin yaşadığınız şehirde yapasım geliyor valla, sırf bu güzel pastalarınızdan yaptırmak için.
başarılar diliyorum tekrar.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

ellerine sağlık burçincim.çok başarılı herzamanki gibi.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Bu benim için çok özel ve heyecan verici durumu paylaşıp, güzel yorumlarınızla sevincime ortak oldunuz.

Çok değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız...

Eya dedi ki...

Canim arkadaşım Burçin...gönülden, yürekten tebrik ediyorum.SEN bunlara layık bir pastacısın zaten. Farkındamısın? yavaştan yavaştan ünlü oluyorsun... helal olsun sana ! Pasta harika olmuş...bir yorum bile yapmama gerek yok, senin elinden çıkana mükemmel kelimesinden başaka bişey yakışmıyor zaten...baiarılarının devamını diliyorum, sevgilerimle

zehra

Hatice dedi ki...

Burçinciğim tebrik ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum...
sevgiler...

karamelam dedi ki...

tebrik ediyorum çok şık ve pürüzsüz olmuş. şapka çıkartıyoruz efendim:))

bu arada ben de eşime hava attım tanıyorum pasta sahibini diye:)

gonca-pembe merdane dedi ki...

Burçincim tebrik ederim çok güzel bir pasta, başarılarının artarak devam etmesini gönülden diliyorum bi de maşallah diyorum nazar değmesin:) Biz de bekledik sonunda çıkacak diye ama başta çıkmış maalesef, videodan izledik ama tekrar tekrar tebrikler ...
Umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın her zaman.
Sevgiler
Gonca

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Burçin'ciğim,

Zinnur'un yorumuna katılıyor ve seni can-ı yürekten kutluyorum.

Enerjin ve heyecanın hiç bitmesin.

Sevgilerimle,

tugba dedi ki...

Tebrik ederim gurur duydum seninle . Ta başından beri sitenin tüm aşamalarını günbe gün takip eden sessiz bir okuyucun olarak.

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

Burçin Hn;pastayı görünce kimin yaptığını çok merak etmiştim.
Tanıdık bir isimmiş meğer:))))))
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyordu.Başırılarınızın devamı dileklerimle.Sevgiler.......

esma dedi ki...

hepsi mükemmel bir sanat eseri gibi bende yapıyorum ama oyun hamuru ve kalıplarıyla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...