10 Ağustos 2009

Fenerbahçe Pastası

Fenerbahçe Pastası

Sarp Onur'un 1. yaş günü için hazırladığım Fenerbahçe temalı buyuk, cok buyuk pasta.

Onur Bey ve Soli Hanım, daha önce NTV'de yayınlanan 90 Dakika programının 500. bölümü için hazırladığım futbol sahası temalı pastayı çok beğendiklerini, aynı pastanın etrafında Fenerbahçeli taraftarlar ve ortadaki topun da yine Fenerbahçe renklerinden oluştuğu bir tasarım rica ettiler. Hatta genelde benden talep edilir fakat mimar oldukları için bana kılavuzluk etmesi amacıyla çok hoş bir çizim de gönderdiler.

Fenerbahçeli Taraftar Pastası

İçerik vanilyalı sünger kek, vanilyalı krema, ananas, muz, kivi ve şeftaliden oluştu.

Son derece yoğun geçen bir haftada, ilk kez 16 figürlü bir pasta hazırladığım için çok fazla vakit alan ve stresli bir çalışma oldu fakat parti sonrasında, hem davet sahiplerinin incelikli ve nazik geri bildirimi, hem de konuklar tarafından çok beğenildiğini duymak beni çok mutlu etti.

Fenerbahçe Topu

Sarp Onur'a nice nice mutlu yaşlar, sağlıkla, mutlulukla uzun bir hayat diliyor, Onur Bey ve Soli Hanıma farklı bir tasarımı portföyüme kazandırdıkları ve pozitif yaklaşımları için çok teşekkür ediyorum.

İlgili diğer yazılar:



Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

3 yorum:

İkizBebek dedi ki...

çok çok güzel olmuş yine :)
benim ikzilerin değilde,eşimin doğumgününe böyle bir pasta çok yakışır. :)

müjde dedi ki...

Muhteşem!!!
Hatta şimdi eşime gösterdim,fanatik olarak o da çok beğendi.

Deniz dedi ki...

Tek tek bütün taraftarlar farklı karekterde :) Giyim kuşamlarıyla hepsi çok güzel ve şirin. Fenerbahçe ile ilgili birşeye sempati duyacağımı düşünmezdim FBli Sünger Bob'dan önce, ama bu pasta ve bu taraftar fikrimi hepten değiştirdi :) En azından pastada çok sempatik görünüyorlar. Herzamanki gibi çok özenilmiş, iyi tasarlanmış bir pasta. Çok özel ve sevimli. Ellerine sağlık.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...