12 Ağustos 2009

Hello Kitty Pasta ve Kurabiyeleri

Hello Kitty 1

Tesadüfen aynı güne denk gelen iki Hello Kitty pastasından yukarıda fotoğrafı olan ve daha önce benzerini Zeynep için hazırladığım pastayı bu defa annesi Dilara Hanımın talebi ile Selin'in ilk yaş günü için hazırladım. Aynı temadaki kurabiyeler ile birlikte Kemerburgaz'a kadar uzun bir yolculuk yaptılar.

Hello Kitty Kurabiye Hello Kity Cookie Box

Pasta içeriği kakaolu sünger kek, çikolatalı krema, fıstık krokan ve sütlü çakıl çikolatadan oluştu. Kurabiyeler tarçınlı ve zencefilli idi.

Selin'e nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.

Hello Kitty2

Daha önce Pelin için hazırladığım modelin benzerinden oluşan ikinci Hello Kitty pastasını de Ela Hanımın talebi ile Naz için hazırladım. Parti sonrası Ela Hanımdan pastanın Silivri'ye kadar hasarsız bir şekilde ulaştığını ve çok beğenildiğini duymak mutluluk vericiydi. Bu pastamızın içeriği vanilyalı kek, vanilyalı krema ve frambuazdan oluştu.

Naz'a nice güzel yaşlar diliyorum.


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı



3 yorum:

müjde dedi ki...

Ellerine sağlık Burçinciğim.Çok şirin olmuşlar.Sevgiler...

İkizBebek dedi ki...

Pelin'e hazırladığın kurabiyelerden yemiştik.Çok güzeldi.Sevgili Elen de pastadan çok memnun kalmış,tavsiye ettiğim içinde bana teşekkür ediyordu :)

Adsız dedi ki...

Burçin Hanım, pasta hayatımda yediğim en lezzetli pasta diyebileceğim kadar güzeldi. Kurabiyeler de gelen konukların çok oşuna gitti. Herşey için çok teşekkür ederiz. Dilara Eriştiren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...