25 Kasım 2009

Disney Cars Temalı Pasta ve Kurabiyeler

Cars

Şimşek Mcqueen, Mater ve Kamyon Mack figürleri ile süslenmiş Disney Cars temalı pasta ve kurabiyeleri Nevzat'ın ikinci yaş günü için hazırladım.

Gülfem hanım, pasta üzerinde diğer karakterler ile birlikte oğlu Nevzat'ı temsil eden çocuk figürünün de yer almasını rica etti ve benzer özellikler taşıması için kıvırcık saçlı, afacan bakışlı Nevzat'ın bir fotoğrafını gönderdi.

Nevzat

Pasta üzeri için figür hazırlarken hem görsellik açısından hem de orijinal tasarımlara ve orantılara dikkat edebilmek adına genelde ölçüleri büyük tutmayı tercih ediyorum. Bu pasta için de durum değişmedi ve Kamyon Mack figürü pasta üzeri için oyuncak olarak da kullanılabilecek şekilde oldukça büyük ebattaydı. Bu yüzden platform üzerine yerleştirmeyi tercih ettim.

Mack _

Pasta içeriği çift çikolatalı nemli kek, vanilyalı krema, sütlü ve beyaz çikolata parçalarından oluştu. Parti bitiminde Gülfem hanımın beğeni dolu nazik telefonu beni çok mutlu etti.

Cars Kurabiye

Mack

mater

simsek


Kalkavan ailesine lezzetli ve keyifli nice kutlamalar diliyorum.


İlgili diğer yazılar:



Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

6 yorum:

Unknown dedi ki...

muhteşem görünüyor ellerine sağlık cnm

Dominika dedi ki...

elinize sağlık..yine bir sanat eseri..
mükemmel :))

Nur Vural dedi ki...

Burçin'cim
Bayramın kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeni dilerim.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Mutlu bayramlar.

ASLI dedi ki...

burçin hmn yine harikalar yaratmışsınız :) yalnız size bir sorum olacak ..formu bozulmayan kakaolu kurabiyelerinizin tarifini daha önce almıştım ama şuan linke tıkladığım zmn aynı tarifi bulamıyorum başka tarif çıkıyor rica etsem bunu tekrar yayınlarsanız yada tekrar eklerseniz çok sevinirim..ellerinize sağlık :)

Tuba dedi ki...

Burcin'cim, bayramin kutlu olsun. Nice guzel dostluklara hep beraber insallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...