18 Ocak 2010

Ben10 Pastası

Ben10 Pastası

Elvan Hanımın oğlu Ege'nin 4. yaş günü için hazırladığım Ben10 temalı pasta için Elvan Hanıma alternatif modeller sunmuş olsam da yine en güzeli sizin tasarımınız diyerek Burçin Birdane ile bütünleşen Ben10 pasta tasarımını seçti. Diğer pastalardan farklı olarak bu defa platforma Ben10 saatini de ekledim.

Ben10

Çikolatalı kek, çikolatalı krema, kavrulmuş antepfıstığı içerinden oluşan pastamız Kemerburgaz'a kadar sağ salim ulaştı ve kutlama masasındaki yerini aldı.

Ben10 Cake

Ben10 hayranı Ege'nin yeni yaşını kutluyor, sağlık ve başarı getirmesini diliyorum.


Fotoğraf hırsızları son günlerde yine iş başında. İzin almadan, kaynak göstermeden, uğraşmadan, uykusuz kalmadan, çaba sarf etmeden, bir yerlerden çalıp, üzerine yazılan ismi silip, kendi düşünmüş, kendi üretmiş gibi yayınlamak ne kadar kolay değil mi?


İlgili diğer yazılar:

Ben10 Pasta
Ben10 Pastası


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Burçin merhaba. Facebook üzerinden yazmıştım ama buradan da yazma gereği duydum. Adı geçen akademide derslere giriyorum. Bu nedenle sitem içeren haklı sözlerinin arkasında durarak yönetimle görüşeceğim. İzmir'den sevgiler...

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Burçin'ciğim merhabalar. Sana yorum yazmayalı çok uzun zaman oldu ama güzel pastalarını sürekli hayranlıkla takip ettim. Ben10 pastasını görünce evde yatak örtüsü bile Ben10 olan minik oğlumun bu pastayı görse ne kadar sevineceği geldi aklıma :))Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine emeğine sağlık. Emek hırsızlarına da söylenecek daha çok söz var ama, umarım yaptıklarının haksızlıktan başka birşey olmadığını en kısa zamanda anlarlar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...