22 Mart 2010

Disney Cars Temalı Pasta ve Kurabiyeler

Cars Cake 1

Biriktikçe biriken yüzlerce fotoğrafla uzun bir süre bakıştık bu sabah. Bu böyle olmayacak bir yerden başlamak gerekiyor diye düşündüm ve hareket zamanı dedim kendi kendime.

Her zamanki gibi yine çok büyük keyifle, tatlı bir yorgunluk ve yoğunluk içerisinde hazırladığım, beğeni dolu mesaj ve telefonlarla yüzümü gülümseten iyi ki bu işi yapıyorum dedirten ürünlerimden ilk sıradaki Disney Cars temalı pasta ve kurabiyeleri Arda'nın 4. yaş günü için hazırladım.

Cars Cake 2

Arda'nın teyzesi Nazlı hanım için daha önce bir çok defa Farmville, Playstation, Makyaj Çantası, Hediye Paketi Pastalar ve Bebek Kurabiyeleri gibi farklı tasarımda ürünler hazırladığımı sayfamın takipçileri anımsayacaktır. Artık Nazlı hanım olarak bir etiket açmayı düşünüyorum diyebilirim.

Cars Cake 3

Nazlı hanım pastada olabildiğince çok araba olmasını istediklerini belirtince,iki katlı pastaya sığdırabildiğim 12 adet araba ile böyle bir tasarım oluştu.

Pasta içeriği çikolatalı kek, çikolatalı ganaj krema, kavrulmuş antepfıstıklı idi.

Cars Cookie 1

Aynı temada hazırladığım kurabiyelerde pastadaki araba karakterleri, 4 rakamı, A harfleri ve ARDA yazısı yer aldı.

Cars Cookie

Arda'nın okulda kutlanan doğum günü için hazırladığım Sünger Bob temalı pasta ve kurabiyeleri başka bir yazıda yayınlayacağım.

Nice mutlu, sağlıklı, lezzetli yaşlar diliyorum. İyi ki doğdun ARDA!

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

Sevilsen Ergeç dedi ki...

Herzamanki gibi harika olmuş, ellerinize sağlık...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...