23 Eylül 2010

Bebek Kurabiyeleri

Kuzey Bebek 2

Pastalara kısa bir mola vererek biriken bebek kurabiyelerine ait fotoğrafları yayınlamak istedim. Hepsi farklı zamanlarda ve farklı ışıkta çekilen buketlerdeki kurabiyelerin bir çoğunun tek olarak görüntüleri de olmasına rağmen yoğunluk nedeni ile şu anda o kareleri düzenleyip ekleyemiyorum ne yazık ki.

Lacivert ve cam göbeği tonlarından oluşan, iki sepet olarak hazırladığım kurabiyeler Kuzey bebek içindi. Hoşgeldin Kuzey!

Nilay Bebek

Fuşya pembe ve fıstık yeşili tonlarında hazırlayarak Ankara'ya gönderdiğim fakat oradan başka bir paketleme ile yurtdışına gidecek olan buket ise Nilay bebek içindi. Nilay'a sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

Omer Bebek 1

Ömer bebeğin kurabiyelerini daha önce hazırladığım renk grubu ile, pastel tonlarda hazırlayarak Manisa'ya gönderdim. Hoşgeldin Ömer!

Mina 1

Mina ve

Burhan Bebek

Burhan kuzenlerin kurabiyelerini 15 gün ara ile hazırlayarak Gaziantep'e gönderdim. Her ikisine de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

Kayra 1

Kayra bebeğin Baby Shower partisi için hazırladığım kurabiye buketindeki renk tonları, davetiyesindeki renkler koyu sarı, uçuk mavi ve kahve tonlarından oluştu.

Kayra Bebek 1

Kayra'ya sağlıklı ve upuzun bir ömür diliyorum.

Ayse Ece

Aslında bir bebek kurabiye buketi değil, Ayşe Ece'nin 1. yaş günü için hazırladığım kurabiyeler fakat çok uzun zamandır beklediği için bu gruba dahil etmek istedim. Ayşe Ece'ye nice mutlu yaşlar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

5 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

Ne denir simdi bu kurabiyelere. Guzel desem yetmez, harika desem kesmez. . . Neyse neyse anladin sen onu ;)

Adsız dedi ki...

merhabalar, çok beğeniyorum ürünlerinizi, yakında bir arkadaşım doğum yapacak ve hediye etmek istiyorum bende. şehir dışına kargo ile mi gönderiyorsunuz acaba, kurabiyelere bir şey olmaz değil mi?
sevgiler
yasemin korkmaz

Pastayim Sana! dedi ki...

Civil civil cok guzeller. Siradan bebek renklerinin disinde canli renkler kullanmaniz bence cok hos olmus.

Aysun Karaalioğlu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aysun Karaalioğlu dedi ki...

Merhaba, Kayranın kurabiyeleri için çok teşekkür ederim, tahminimizden bile güzellerdi.

Bloğumda Baby shower partimi ve kurabiyelerinizi paylastım, dilerseniz göz atabilirsiniz...

http://aysstyle.blogspot.com/2010/10/kayra-icin-baby-shower-partisi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...