8 Aralık 2010

Asker Sevgiliye Sürpriz Doğum Günü Kurabiyeleri

Buket

Burcu hanım, mesajında kurabiye buketindeki temanın özetle: Hakkari Şafak 38 - gülen yüz, mavi bereli asker, künye, tango, Meksikan party (meksika şapkası, maracas, mariachi), Friends dizisi karakter isimleri, birlikte gitmek istedikleri şehir isimleri baskılı bavul, 3 farklı dilde kutlama mesajlı pasta, balonlar, Çeşme ve özellikle spa olmasını rica edince ortaya Serhat Beyin doğum günü için hazırladığım ve Hakkari'deki bölüğüne sağ salim ulaştığını ve çok beğenildiğini öğrenerek mutlu olduğum böyle bir tasarım çıkmış oldu.

gulen yuz spa Tango pasta Meksika kunye friends asker Balon bavul

Her zamanki yoğun tempom ile gece hatta sabaha karşı biten kurabiyelerin fotoğraflarını yine çok hızlı çektim. Büyük bir heyecanla aldığım paraflaşlarımı ve yeni tripodumu sırf yoğunluk nedeni ile ayarlama imkanı bulamamak ve her çekimde kullanamamak bu açıdan beni çok üzse de en kısa zamanda bu konuya bir çözüm bulmak ve ara ara değil, her çalışmada bakınca beni mutlu eden fotoğraflar çekmek istiyorum.

Kurabiyeleri göndereli 1 hafta oldu fakat ben düzenleyip ancak yayınlayabiliyorum. En azından Serhat Beyin doğum günü olan 8 Aralık, yani bugüne yetiştirebildiğim için huzurluyum.

Burcu hanım ve Serhat Beye birlikte nice mutlu kutlamalar ve tüm hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

ham ham ev yemekleri dedi ki...

sitenizi takipteyim.. bayıldım..ellerinize sağlık..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...