6 Nisan 2012

Kısa bir mola / Benelüks - Fransa - Almanya

benelux

2007 yılında, blog yazmaya başladığım, heyecanla tariflerimi yayınladığım, gelen yorumları da aynı heyecan ve merakla beklediğim günlerde, tarif öncesi mutlaka kısa bir giriş yazısı yazar ve bağlantı kurardım.

Butik pastacılık maceram başladığında kısmen bunu bir dönem de olsa yürütmeye gayret ettim fakat özellikle son iki yıldır artan ve çoğu zaman başa çıkmakta oldukça zorlandığım iş yoğunluğum nedeniyle yazılarım hep az ve öz cümlelerden oluştu.

Butik pastacılık ürünlerim için her ne kadar http://www.burcinbirdane.com/ sayfam yayında olsa da, bu ilk göz ağrım, blogumu hiç bir zaman ayırmak istemedim. Hayatımda ne varsa burada oldu. Son dönemde sağ taraf ve sol taraf olarak ayırmama rağmen bazen acaba tarifleri artık kaldırsam mı şeklinde düşünmedi değilim ama hala tariflerimi deneyen ve görüşlerini benimle paylaşan, referans alan bir çok kişi olduğunu bildiğim için bu haliyle devam etmeye karar verdim hep. Ara ara ben de açıp okuyorum rastgele bir tarif seçip.

Geçen yıl tam da yine aynı tarihte kısa bir mola yazısı yayınlayarak 8 günlük bir İtalya Seyahatine katıldım. Öğrendiklerimi, gezip gördüklerimi şehirlere göre ayırarak yazıp yayınladım. Sırası ile Vatikan - Roma, Göller Bölgesi - Castel Gandolfo - Nemi, Pompei - Napoli, Floransa - Toskana - Pisa - San Gimignano - Siena, ve son yazıda da Venedik - Milano ile ilgili yazı ve fotoğraflar yayınladım. Hatta çok etkilendiğim bu gezinin, tozlu arşivde kalmaması için sağ sütunun en altına küçük bir kare resim ile bağlantı ekledim. Arada açıp okuyor ve ne iyi etmişim hem gitmekle hem de yazıp buraya not almakla diye düşünüyorum.

Şimdi yine aynı şekilde 8 günlük fakat bu sefer Benelüks ülkeleri Hollanda, Belçika, Lüksemburg ile Fransa ve Almanya'yı da kapsayan hızlandırılmış bir tur olacak.

Hem hayata yepyeni bir pencereden bakmak için son günleri saydığım döneme denk gelmesi, hem de oldukça yoğun, uykusuz ve yorucu geçen günlerin ardından kısa bir dinlenme, gezip, öğrenme ve tabii ki fotoğraf çekme eylemlerinin olması açısından yine önemli bir seyahat benim için.

Bu kez mümkün olduğunca kısa bildirim ve fotoğraflarla gelişmeleri anlık olarak twitter hesabımdan da yayınlamayı planlıyorum. https://twitter.com/#!/BurcinBirdane

Bu süre içerisinde bana ulaşmak isterseniz telefonum ve e-posta hesabım her zaman açık.

Tel: (0532) 517 31 88
burcinbirdane@gmail.com

Görüşünceye kadar hoşçakalın, kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın.

Sevgi ve saygılarımla...


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

6 yorum:

pie kurabiye dedi ki...

İyi tatiller dilerim.Tüm yorgunlukların geçsin,dönünce güzel kurabiyeler,pastalar yap:))

Eya dedi ki...

Ah buralara kadar gelipte görüsememek üzdü beni.. inan benim imkanim olsaydi atlayip gelecektim. Cok güzel, keyifli bir gezi olsun Burcincigim, iyice dinlen, dönüste bol enerjiye ihtiyacin olacak, sevgileirmle

zehra

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

hayırlı tatiller:)
güzel zaman geçirirsiniz inş:)
hayırlı günler,sevgiler:))

Zelis dedi ki...

sizin adiniza cok sevindim:)ama görüsme firsati olur belki diye kendi adimada sevindim:))almanyada sanirim Kölne geleceksiniz,bende Kölnde yasiyorum:)belkide görüsürüz:)ne hos olurdu:))

Unknown dedi ki...

canim tarifler ve blog harika...
izlemeye aldim sende buyur gel istersen, sevinirim...

sevgiler...

öznur dedi ki...

Sevgili Burçin Hanım,

Doğum günüm olan 6 Nisan'da yazdığınız postu bugün okudum. Daha önce okumuş olsaydım, benim için de Hollanda'yı iyice gezin derdim. Daha önce de benzeri şeyleri yazmıştım. Ancak, yine de yazacağım. Bir ressamın fırçasından çıkan boyalarla yaratılan tablo gibi yaptığınız ürünler. Bu nedenle, bu kadar titiz çalışıp yorulan siz böylesine güzel bir seyahati çoktan hakkettiniz. Umarım herşey güzel geçmiştir.Ayrıca, Blogtaki tarifleri silmeyin. Hala ben dahil birçok kişi o güzel tariflerinize başvuruyor.Kucak dolusu sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...