4 Nisan 2008

Hata veren sayfalar

Google tarafından http://www.burcinindenemeleri.com uzantılı adrese geçme çalışmalarım devam ettirildiği için şu anda bazı sayfalara bağlantı ile direkt ulaşmak mümkün olamamaktadır.

Sağ sütunda bulunan etiket bulutu sayfa ögesindeki bağlantıları tıklayarak aradığınız tarife ulaşabilirsiniz.

Bu durumun bir an önce sonlanmasını ümit ederek hepinize güzel ve neşeli bir hafta sonu diliyor, ilginiz için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgilerimle...

9 yorum:

Müge Hüner dedi ki...

Şekercim;
Ne guzel bir haber bu.
Kiracılıktan ev sahipliğine geçiş yapıyorsun demek. Süper. Bana da geçen sene eşim doğum günü hediyesi olarak "hunerlibayanlar.com" u almıştı ama, bendeki üşengeçlik had safhada:( rahat geliyor, bloga yazmak. Bakalım sen bir geçde, belki özenip bende gelirim peşinden.
E senin şahaserlerede, şöyle her şeyi sana ait bir sayfa yakışır yani. Kimbilir ne kadar muhteşem ve zevkli bir site olacak.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Neslihan dedi ki...

Burçinciğim ben de 2 aydır bekliyorum aktivasyon yapıldı ama bir türlü geçemedim, sen sorununu çözünce senden bilgi alırım artık
Hayırlı olsun
Sevgilerimle

İLKAY dedi ki...

Burçin'ciğim şimdiden hayırlı olsun...Güzel paylaşımlarımızn orada da devamını diliyorum canım...Biraz da korkuyorum çünkü com adresine geçen arkadaşlarımın sitelerini hayli güçlükle ziyaret edebiliyorum...Umarım böyle sorunlarla karşılaşmayız ...
Şimdiden ben de heyecanlandım bakalım ne gibi sürprizler bizi karşılayacak::)))

Sevgiler ve kolaylıklar diliyorum...
İlkay

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Mügeciğim - Teşekkür ederim. Sayfa yine blogger'a bağlı olacak. Şu an için sadece adresim değişecek. Diğer detaylarla da uğraşmak isterim aslında ama ne zaman vakit ayırabilirim bilemiyorum. Böyle bir başlasın bakalım devamı gelir sanırım. Bu arada belki ben senden heveslenirim. ;)Öpüyorum.

Neslihancığım - Neden olmadı acaba, şimdi ben de merak ettim. Bilgi yazısında en çok üç gün içinde olmalı yazıyor. Daha bir günüm var. Bekleyip göreceğiz artık. :) Teşekkür ederim.

Bir demlik sohbet - Umarım çok güzel bir etkinlik olur.

İlkaycığım - Çok teşekkür ederim ama ben buralardayım yine. Eski adres yeni adrese yönlendirilecek. Yani pek değişen bir şey olmayacak aslında. Teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle...

elemsu dedi ki...

Burçin Hanım öncelikle size hayırlı olsun demek isteiyorum,şunu söylemeliyim ki siz nerdeyseniz biz de ordayız...
Bu arada dün muzlu pasta tarifinizi yaptım 160 derecede yaklaşık nerdeyse 1 saatten fala pişirdim ama pandispanyanın ortası sıvı kaldı pişmedi...fırınım şu ana kadar hiç yüzüzmü kara çıkarmadı,fakat anlayamadım sorun nerden kaynaklanıyor olbilir acaba?
Şimdi teşekkür ederim,görüşmek üzere...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Elemsu - Çok teşekkür ederim. Pandispanya için üzüldüm gerçekten. Kalıp ölçüsü kaç cm'lik idi? Bir saatten fazla kalıp orta kısmın pişmemesi enteresan olmuş. Keşke ısıyı çok az yükseltseydin. Fırının mini fırın mı?

elemsu dedi ki...

hayır mini fırın değil,pandispanyaları genelde 160 dercede pişirdiğim için yine öyle yaptım,gerçi son 15 dakika ısıyı arttırdım...ama sizin 18 cm lik kalıp için verdiğiniz ölçüyü ben 26 cm lik kalıp için ölçüyü 2 katına çıkararak yaptım acaba ondan mı oldu?sıvı kalan orta kısmını çıkardım geri kalan kısmın tadı çok güzeldi...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Elemsu - Hamur pişme aşamasında çok kabardığı için ısıyı arttırınca üst kısım birden pişip iç kısmının hamur kalmasına neden olmuştur diye düşünüyorum. Pişerken biraz sabır isteyen bir tarif bu ama sonuç her zaman aynı ve güzel olduğu için bence denemeye değer. Umarım bir daha ki sefer istediğin gibi olur. Teşekkür ediyorum.
Sevgiler...

aysu dedi ki...

tariflerinizi ilgiyle takip ediyorum ve cok begeniyorum her pazartesi acaba burcin hanım yine nelerle uğraşmış diye bir merakla oturuyorum bilgisayara ve hayranlıkla izliyorum deneyimlerinizi cafe tarzı bir yer acarak herkesle paylaşmayı düşünmüyormusunuz diye de merak ediyorum doğrusu cilginpastalar.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...