10 Şubat 2009

Öpücüklü Pasta 2 ve I Love You Kurabiyeleri

Opucuk

Ebru Hanım, erkek arkadaşına sürpriz yapmak üzere günler öncesinden özenle belirledi Öpücük Pastasındaki detayları. Ben de yine keyifle ve çok eğlenerek çalıştım. Birebir aynı pastayı yapmayalım biraz değiştirelim yönündeki düşüncelerime sıcak bakıp, güvendiği için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine.

Pastanın keki vanilyalı sünger kek, kreması vanilyalı muzlu krema, ara katlar muz, kivi ve böğürtlenden oluştu. Birlikte geçirecekleri nice mutlu doğum günleri diliyorum.

I Love You

Aynı gece, Özlem Hanımın erkek arkadaşına sürprizi Sevgililer Günü temalı ilk kurabiye buketini de hazırladım. Tasarımı Özlem Hanımın talebi ve istekleri doğrultusunda oluşan bu aşk buketi ile özel günlerin ilk teslimatını yayınlama kuralımı da bozmamış oluyorum.

Bu aralar tarif beğenmeme ve deneyememe gibi bir durum söz konusu bende. Sürekli mutfağa girip kitaplıktan bir sürü kitap alıp karıştırıp, onu daha önce yayınladım, bu çok basit yayınlamaya değmez, bunun malzemeleri herkesin bulabileceği türden değil, bunun fotoğrafı gün ışığına yetişmez vb. şeklinde bahanelerle pişirecek kek, kurabiye ve tatlı bulamıyorum nedense. Bakalım bu durum daha ne kadar sürecek.

Önümüzdeki bir kaç gün bol kurabiye kokulu, kalpli, rengarenk geceler beni bekliyor. Sonraki günlerde tarif yayınlamaya içime sinen denemelerle devam edeceğimi düşünüyor ve umuyorum.



Diğer butik çalışmalarımı incelemek için ;



sipariş sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Burçin'cim
ellerine sağlık canım.hem pasta hem de kurabiyeler enfes olmuş.Bol siparişli günler diliyorum.Senin tariflerin herzaman güzel oluyor.Lütfen basit olsa yayınlamaya devam et.
Sevgiler

hanife dedi ki...

harika bir pasta ve kurabiye elinize sağlık

Adsız dedi ki...

Nefis olmuş,harikalar yaratmışsın yine.Ellerine sağlık.Sevgiler...

Deniz dedi ki...

Ebru ve Özlem hanımlara mutluluklar dilerim. İnşallah nişan ve düğün pastalarını da görürürüz :) Yatağın baza fırfırlarına kadar ayrıntıları tamam, arkadaşımız uyanıp öpüldüğüne şaşırmış bir ifadede :) Artık diğer bıyıklı arkadaş gözümün önünden silinebilir hihi :)) Eline sağlık.

Cafe Gusto dedi ki...

Burçinciğim çıta öyle yükseldi ki senin için ,artık kolay beğenemez oldun.Ama sende bu yetenek olduktan sonra bizlere mutlaka birşeyler beğenir yayınlarsın.Ellerine sağlık..sevgiler..

Tijen dedi ki...

Pastanın adını görünce aklıma komik şeyler geldi Burçin'ciğim. Eski Türk filmleri falan. Neden bilmem. Ellerin dert görmesin arkadaşım!

boncuk mutfakta dedi ki...

Burçin tek kelime ile süper ,özellikle öpücüklü pastana bayıldım tebrik ederim

Adsız dedi ki...

Benim icin yaptiklarinizi da yayinlayin lutfen :)))
Sevgiler, Gul.

Adsız dedi ki...

harika bir hediye oldu. elinize sağlık burçin hanım. ilginize çok teşekkürler. daha özel günler de de görüşmek umuduyla. sevgiler

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ayşegülcüğüm - Çok incesin, teşekkür ediyorum.

Hanife - Çok teşekkürler.

Müjde - Çok teşekkür ediyorum.

Denizciğim - Her zamanki gibi renkli ve şahane yorumun için teşekkür ediyorum.

Serpilciğim - Çok incesin, mahcup oldum yorumunla. Çok teşekkür ediyorum.

Tijenciğim - Eh olabilir diyorum :) Teşekkür ederim.

Boncuk Mutfakta - Çok teşekkür ederim.

Gül Hanım - Sevgiler...

Özlem Hanım - Beğendiğinize çok sevindim. Görüşebilmek dileği ile diyorum teşekkür ediyorum.

Herkese en içten sevgilerimle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...