20 Ağustos 2009

İstanbul Üniversitesi Pastası

Istanbul University Cake

Mart ayında, doğum günü için hazırladığım Ünlü Markalar Pastasını yayınlarken bahsettiğim gibi yeğenim, Denizciğim bu yıl üniversite sınavlarına girdi ve çok istediği, ilk tercihi olan İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandı.

Deniz

Hafta sonu bu çok güzel ve hepimizi havalara uçuran haberi aile içi düzenlediğimiz küçük bir parti ile kutladık. Teyzesinin en yoğun sipariş günlerinden biri olunca, pastası 15 dakika gibi kısa bir sürede şekillendi. Ne olur ne olmaz belki hiç bir şey yapamam diye aldırdığım İstanbul Üniversitesi logo baskısı, çok hızlı hazırlanan temsili giriş kapısı figürünün önüne yapıştırıldı. Yazısı yazıldı ve doğruca parti mekanı terasa gitmek üzere yola çıkıldı.

Pasta üzerine de yazdığım gibi onunla gurur duyuyorum. Şimdi mezuniyet pastası hazırlayacağım günü iple çekiyorum.

Mehmet Ali Deniz

Darısı iki yıl sonra sınava girecek olan, Porsche pastadan hatırlayacağınız, yakışıklı yeğenim Mehmet Aliciğimin başına diyorum.


Sürekli sipariş ve butik çalışmalarımın görüntülerini yayınladığım için tarif bekleyen okuyucularım bana kızıyorlar biliyorum ki. Ramazan Ayının, benim de çok içime sinmeyen bu durumu biraz da olsa düzeltebilmem için bir vesile olacağını düşünüyor ve bu düşünceye inanıp uygulamak istiyorum.

Sıcak günlerde hazırlanan iftar sofraları için hafif pastalar, atıştırmalıklar, belki dondurma ve sorbeler, sunum önerileri ve son olarak bayram tatlıları sayfaya yazılmak üzere aklımdan geçenler. Bakalım...



İlgili diğer yazılar:

Ünlü Markalar Pastası
Porsche Pasta

4 yorum:

pembecikolata dedi ki...

Tebrikler!Şimdiden mezuniyet pastasını tasarlayın bence:)

Deniz dedi ki...

Teyze dediğin de böyle olur, iki eli kremada olsa yeğenini ihmal etmez. İlk tercihe yerleşmek ne kadar da az öğrencinin ulaştığı bir başarı. Hem akıllı hem güzel adaşıma başarılarının devamını dilerim. Böyle başarılı gençkızlarımızın olması bizleri gururlandırdığını bilmesini isterim.

Eya dedi ki...

Sevgili Denizi bende gönülden tebrik ediyorum.Allah zihin acikligi versin basariyla mezuniyetini görelim. Ramazan sunumlarini merakla bekliyoruz sevgili Burcincigim, sevgiler

zehra

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

tebrik ederim daha nice nice güzel günler dilerim.ALLAH bizede sevdiklerimizin böyle güzel günlerini göstersin:)
içine girdiğimiz şu mübarek rahmet ve bereket ayında tüm dilek ve dualarıının kabul olması dileğiyle hayırlı ramazanlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...