31 Aralık 2009

2009'un Ardından...

Hediye Paketi

Burçin'in Denemeleri, Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı'na göre daha az çalıştı ve yoruldu 2009'da. Bazen kızdı BB'ye çok fazla yer işgal ettiği için bu sayfada ama biliyordu ki gün 24 saat olduğu sürece ve ahtapot kollarına sahip olmadığı sürece başka çare de yoktu ne yazık ki.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı çok çalıştı, koştu, yoruldu, öğrendi, paylaştı, tanıştı, şaşırdı, heyecanlandı, havalara uçtu, çok kısa sürede 540 hayrana sahip bir hayran sayfası oldu, kimi zaman sevinçten, kimi zaman stresten ağladı ama mutlu, hep mutlu oldu ve şükretti 2009 yılında.

Tüm yeni yıl siparişleri yerini buldu. Hatta bazılarından sıcağı sıcağına geri bildirimler alındı, yine mutlu olundu. Gece hızlıca çekilen ambalajlı, ambalajsız, kutulu kutusuz ve pek de içe sinmeyen fotoğraflar arasından seçtiğim en ışıltılı ve canlı, Kalkavan ailesi için hazırladığım yeni yıl temalı hediye paketi pasta fotoğrafı olsun istedim 2009'un bu son yazısında.

2009 yılında ilgi, destek, eleştiri, yorum ve mesajlarını eksik etmeyen tüm ziyaretçilerime, en mutlu ve özel günlerinde Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı ürünlerini tercih eden tüm siparişçilerime buradan çok teşekkür ediyorum.

2010 yılında çok daha güzel projelerle, ürünlerle, tariflerle yine bu sayfada olabilmek dileği ile herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu ve tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla...

13 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

Yaşamın kaynağı SEVGİ .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara.....

İkizBebek dedi ki...

Mutlu yıllar Burçin,2010 da tam gaz devam :)

gulcanmutfakta dedi ki...

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

Haydins dedi ki...

Mutlu yılllaarr..

Betül KAVAL dedi ki...

Canım Yeni Yılın bir önceki yıldan daha bereketli sağlıklı ve huzurlu gemesi dleği ile

Sevgiler Öpüyorum.

burcuu dedi ki...

Sevgili Burçin Hanım, 2009 'da yaptığınız ve her zaman beğeniyle izlediğim tüm güzel tatlar için ellerinize sağlık öncelikle..2010 da en az 2009 kadar güzel geçsin sizin için, mutlu yıllar..

Umarım yeni yılda sizinle tanışma fırsatımız olur, belki de en azından uygun bir zamanda bu acemi kurabiyecinin sayfasına uğrarsınız, 2010 a dair tüm umutlarımızın gerçekleşmesi dileğiyle..

Sevgiler

Burcu/Pastatika

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadasim bu yeni senede ve bundan sonraki senelerde hersey gönlüne göre, gönlünce olsun... Ama önce saglik olsun... Sevgilerimle Filiz

Unknown dedi ki...

Mutlu yıllar Burçincigim, 2010 da da hep hayatimizda ol!
Sevgiler,

Delfina ; dedi ki...

Burçincim,2010 yılında da nice güzelliklerin seni bulmasını diliyorum.Bu yıl çok yoruldun ama sevdiğin işi yaptığın için ürettiklerin hep şaşırtıcı güzellikte oldu.

Mutlu yıllar hepimize...

Gaye dedi ki...

Mutlu Yıllar diliyorum.. sevgi ve sağlıkla..

Unknown dedi ki...

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle..Mutlu Yıllar...

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Burçincim pasta tadında bir yıl diliyorum sana ve ailene. Arzuladığımız herşeye kavuştuğumuz sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olsun hepimiz için.
İzmir'den kocaman sevgiler...

Handece Lezzetler dedi ki...

Merhaba,
Mutlu yıllar diliyorum,yeni yılda da başarıların devam eder inşallah..
sevgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...