7 Şubat 2011

Mor Lisyantus ve Turuncu Güllü Nişan Pastası

Turuncu Gullu Nisan Pastasi

Sevgili Burçin hanım ile, çok uzun zamandır sevdikleri için özenle tasarladığı sürpriz pasta ve cupcakeleri hayata geçirmem nedeniyle birlikte çalışıyoruz.

Bu kez mor lisyantus ve turuncu gül konseptli, kendi nişan töreni için bir pasta hazırlamamı rica edince memnuniyetle bu isteğini yerine getirdim, son yaptığım Güllü Düğün Pastası üzerinden yaklaşık 3,5 ay gibi bir süre geçince gül çalışmayı özlediğimi de fark ederek.

Turuncu gul

Burçin hanım beyaz renk pasta üzerinde sadece turuncu ve mor rengin olmasını istediği için güllerin yeşil çanak yapraklarını ve lisyantusların sarı ve siyah tohum kısımlarını çalışmadım.

Sunum sırasında orijinal bir pasta altlığına konan pastayı ben kendi ayaklı pasta altlığıma sığdıramadığım için fotoğrafını normal şekilde çekmek durumunda kaldım. Aslında aynı temadaki masa düzeni ile birlikte altlıklı görünümün çok daha göz doldurucu olduğunu söyleyebilirim.

İçeriği, yemek mönüsünü ve özellikle tatlıyı da göz önünde bulundurarak farklı bir lezzet olması açısından, brownie kek, bitter ağırlıklı çikolatalı ganaj krema ve muz olarak hazırladık ve özenle nişan töreninin yapılacağı İstanbul'un eşsiz manzaralı ve tarihi mekanlarından Feriye'ye teslim ettik.

Turuncu gul 1

Burçin hanım ve Berke beye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

bLiNd FoLd dedi ki...

SİZİ ÇOK SEVİYORUM :)
ÇOK KEYİFLİ BİR AKŞAMI LEZZET VE EMEĞİNİZ İLE DAHA DA MUHTEŞEM YAPTINIZ!
PLANLADIĞIMIZ GİBİ DÜĞÜNDE AMA ÖNCESİNDE DE BİRKAÇ BAŞKA SÜPRİZDE GÖRÜŞMEK ÜZERE :))

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Burçin hanımcığım,
Ben de sizi çook seviyorum :)
Her zaman buradayım biliyorsunuz.
Çok sevgiler...
Sonsuz mutluluklar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...