5 Haziran 2009

Pastalar, Kurabiyeler

Zehra

Düzenlenecek ve yayınlanacak fotoğraflar bilgisayarımda sürekli birikip işin içinden çıkılmaz bir hale doğru yol alırken, toplu yayınlama sistemine geçerek bu sıkışıklığı biraz ferahlatmaya karar verdim ki tarif deneyip yayınlamak için de fırsat bulabileyim.

Yukarıdaki mor güllü pasta Anneler Gününde Sevgili Zehra'nın annesi için hazırladığım pasta. Keşke burada olup o özenli ve lezzetli pastalarından annesi için de kendi elleriyle hazırlayabilseydi ama sağlık olsun diyoruz elbette.

Ipek

Bu kurabiyeleri de yine bir blog arkadaşım, Sevgili İpek'in annesi için Anneler Gününde hazırlamıştım. Yoğunluk nedeni ile kötü ışıkla da olsa tek kare fotoğraf çekebildiğim, standart anneler günü çalışmalarım harici farklı bir çalışma.

OzgeH

Ressam temalı, pembe tonunda güllerle süslenmiş pastayı Sevgili Özge Hanımın ressam olan annesinin doğum günü için hazırladım. Ayilkin Hanıma nice mutlu yaşlar diliyorum.

SS

Fotoğraflı dev kalp kurabiyeli, Seni Seviyorum harflerinden oluşan kırmızı kurabiye buketi, eşine sürpriz hazırlayan Tuba Hanımın talebi ile Manisa'ya gönderildi. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

GeceBahcesi

Gece Bahçesi temalı pastamızı, Figen Hanımın ikiz kızları Selen ve Selin için hazırladım. En çok Makka Pakka'yı sevdiklerinden, sorun çıkmaması için pastaya iki adet Makka Pakka figürü yerleştirdim. Selen ve Selin'e nice mutlu, lezzetli yaşlar diliyorum.

NE

Yine fotoğraflı dev kalp kurabiyeli, aşk temalı buketi, birlikteliklerinin 1. yılını kutlayan Nazlı Hanım ve Emrah Bey için hazırlayarak Ankara'ya gönderdim. Nazlı Hanım ve Emrah Beye birlikte nice kutlamalar diliyorum.

Yoğun ama bir o kadar da keyifli geçeceğine emin olduğum bir hafta sonuna daha geldik. Bu yoğunlukta kendime doğum günü pastası yapacak fırsat bulabilecekmiyim bilmiyorum. 1 hafta önce doğum günü olan eşime yine yoğunluk nedeniyle ve çok yorgun olduğum için özellikle istememesi üzerine yapamamıştım. Böyle işte terzi kendi söküğünü dikemiyor ne yazık ki. Belki ortak bir kutlama için küçük bir pasta çıkar ortaya, kim bilir?

Herkese lezzetli, mutlu, keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Sevgiler...


"Özel günlerinizin heyecanını birlikte yaşayalım"

4 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

burcin ne diyeblirimki hepsi sahane olmuş ellerine saglıkk

Eya dedi ki...

Canim Burcincigim...görüntü zaten muhtesemdi ama lezzetinin de harika oldugu belirtildi annemler tarafindan, ellerine saglik, tekrar cok tesekkürler Arkadasim, sevgilerimle

zehra

ipek dedi ki...

Burçincim, kurabiyeler kırılmasın diye kutudan çıkarmamıştım. Şimdi görünce resmini çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim sana tekrar. Annem hala 4-5 tanesini yemeye kıyamayıp saklıyormuş:))

Ordanburdanhayattan dedi ki...

yine harikasın, maaşallah sana nasıl vakit buluyorsun bunca işinin gücünün içinde?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...